Když se nedaří v podnikání

Jsou dny, kdy se nám daří a bohužel i dny, kdy se nám nedaří a všechno se nám sype na hlavu. Musíme řešit jeden problém za druhým, další přibývají a my nemáme čas ani náladu na nic ostatního. Dělat podnikání s radostí, to možná můžeme tak na začátku, kdy je ještě všechno růžové a zalité sluncem, ale jakmile zjistíme, jak je byznys tvrdý a nebere na nikoho ohledy, tak brzy pochopíme, že bez dalších financí své podnikání neutáhneme nebo rovnou zkrachujeme.

mince sloupce

Proto se dostáváme k jádru věci a to k půjčkám. V případě, že už jste zadlužení, vám banka určitě nepůjčí. Máte-li problémy s registry, opět u klasické banky nenajdete zastání, musíte tedy volit nebankovní čili soukromý sektor. Ten je však velice přátelský, což dokazuje i hypotéka bez registru https://www.nebankovni-hypoteky-uvery.cz/penize-ihned/.

Jak už název napovídá má něco společného s registry. V bance vám rozhodně nepůjčí, pokud máte záznam a to se může jednat klidně i jen o něco malého nebo staršího, ale prostě máte smůlu. Registry se navíc mažou až po několika letech. Ovšem nebankovní sektor je zde od toho, aby se právě na tyto klienty zaměřil a poskytl jim podporu. Neznamená to však, že by se nezkoumaly, pouze se dají tolerovat, takže půjčku nebo úvěr můžete získat.

muž podnikatel

V případě hypotéky musíte ručit nemovitostí, tak na to myslete. Čím větší, tím bude dražší a tím více můžete získat. Většinou se jedná okolo 50 – 70% z jejího odhadu. Doba splatnosti může být volně nastavená od jednoho roku až po 40 let a s penězi v podnikání můžete financovat naprosto cokoliv, co potřebujete. Peníze však musí být využity jen v rámci podnikání.

Ovšem můžete s nimi cokoliv zaplatit, takže se například vymanit ze starých dluhů. Doplatit všechny daně, OSSZ, VZP, faktury od dodavatelů, mzdy zaměstnancům. S penězi můžete také zaplatit exekuce.

Vyřízení je velice jednoduché. Nepotřebujete k tomu ani velké příjmy v daňovém přiznání na konci roku. Žádné složité papírování, vše je jednoduché a dá se to vyřídit online.